Website Ontwikkeling

Veel bedrijven hebben een eigen website. Wat veel bedrijven echter niet weten is wat het belang is van een goede website. Een website kan worden gebruikt om nieuwe klanten en/of markten te vinden en daarnaast kunnen bestaande klanten via uw website op de hoogte gehouden worden.

GJDWebserver biedt u professionele website ontwikkeling voor een betaalbare prijs. Onze kwaliteit is hoogwaardig en het is mogelijk gebruik te maken van ons eigen cms systeem (Content Management systeem) waarmee u uw eigen website snel en makkelijk kunt beheren.

Tijdens en na de bouw van uw website dragen wij de zorg dat het product optimaal werkt naar uw wensen. Wij maken de website in uw eigen huisstijl. De stappen die wij ondernemen zijn:

  • Het concept naar uw eigen wensen ontwerpen.
  • Het ontwerp realiseren.
  • De techniek realiseren.
  • Gebruiksvriendelijkheidtest uitvoeren.
  • Oplevering van uw product.

Een eigen website lijkt een hele investering maar kan op korte termijn al terug verdiend worden. Aan een website zitten lage onderhoudskosten. Met behulp van een zoekmachine vriendelijke website of web shop kunt u geld besparen en beter gevonden worden op het internet. Hierdoor krijgt u meer potentiële klanten die uw website zullen vinden.

Meer informatie over dit product kunt u hier vinden.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte. Als u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u vrijblijvend twee designontwerpen.